Başlangıç > hayat > Işıltı veren fondötenler

Işıltı veren fondötenler

Ağustos 9, 2011

-isilti-veren-fondotenler-.jpg
Cilde ışıltı ve aydınlık veren fondötenler sayesinde tek bir dokunuşla muhteşem görünebilirsiniz. Üstelik bu fondötenler cilde bakım da yapıyorlar. Hepsi ‘da.Saten gibi parlak bir cilt, güzel ve sağlıklı görünümün ilk adımıdır. Bunun için cilde ışıltı ve aydınlık veren fondötenlerden yardım alabilirsiniz. Yeni nesil fondötenler cilde hem bakım yapıyor, hem de pürüzsüz ve ışıltılı bir görünüm veriyor.

, ışıltı veren fondötenleri seçti…
-isilti-veren-fondotenler-00-26-01.jpg

Clinique Supermoisture Makeup
Nem, pürüzsüzlük, kusursuzluk, ışıltı, kalıcılık… Uzun süre etkili derin bir nemlendirme sağlıyor. Cildin ışıltısını artırıyor, çizgi ve kırışıkların görünümünü azaltıyor. Uzun süre etkili formül, tüm gün boyunca rengin bozulmadan ciltte aynı etki
ile kalmasını sağlıyor. Özel formüle edilmiş pigmentler, ciltte rengi koruyarak, rengin değişmesini engelliyor.

Uygulama sonrası cilt yüzeyinde oluşan ışıltılı kapanış, cildi yumuşak, kusursuz ve rahat hissettiriyor.

-isilti-veren-fondotenler-00-26-03.jpg

Dior Diorskin Eclat Satin
Nemi açığa çıkaran saten fondöten. Cildinizin serbestçe nefes almasına imkan veriyor. Nemlendirirken küçük kusurları kapatıyor. Cildinize tam kapatıcılık sağlıyor. Işıldayan ve doğal görünen bir görünüm yaratıyor.

-isilti-veren-fondotenler-00-26-04.jpg

Estee Lauder Resillence Lift Extreme
Toparlayıcılık, nem ışıltı, orta kapatıcılık, üstüste uygulanabilirlik… 15 koruma faktörlü. Daha sıkı, nemli, ışıltılı görünüm. Yaşlanmayı gizleyen teknolojisi ile ışıltılı ve pürüzsüz bir cilt…
-isilti-veren-fondotenler-00-26-06.jpg

Lancome Photogenic Lumessence
Pürüzsüzlük sağlayan, ışık yansıtan sürekli nemlendiren fondöten. SPF 15 faktörü var. Akışkan dokusu cilt kalitesini arttırıyor. Ten rengini eşitliyor ve çizgileri azaltıyor. Özel kaplı pigmentler ve “fotonik ağ” formülü sayesinde ışığı kontrol ediyor ve yansıtıyor. Aqua-catch formülü sayesinde 24 saat süresince sürekli olarak cildi nemlendiriyor.
-isilti-veren-fondotenler-00-26-07.jpg

Dior Diorskin Nude Fluide SPF 10
Su kadar taze ve kadifemsi fondöten, cilde tazelik ve ışıltı katarak pürüzsüzleştiriyor. Cildin doğal güzelliğine denge, canlılık, satenimsi bir görünüm ve ışıltı katıyor. Formülünün özündeki mneralleştirilmiş su mikro-damlacıkları, şeffaf bir tabaka oluşturarak ışığı yakalıyor ve yansıtıyor. Günden güne, cilt makyaj yokken bile daha
güzel görünür. Değerli mineraller, vitaminler ve elementler bakımından zengin mineralleştirilmiş su, cilt için nemlendirici ve enerji verici bir formda hareket eder. Cilt parlar ve göz kamaştırır, daha güzel görünür.
-isilti-veren-fondotenler-00-26-08.jpg

Guerlain Terra 10 Teint Fluid/Ailleurs
Yarı jel, yarı krem yapıda, doğal bir ışıltı ve kalıcı bronzluk veren Terracotta Teint D Aillaurs, cilde %24 oranında nem verirken UVA ve UVB ışınlarına karşı koruyor.
-isilti-veren-fondotenler-00-26-10.jpg

Shiseido Lifting Foundation SPF 15
Zengin nem içeriğiyle yaşlanma karşıtı bir fondöten. İpeksi bir bitiş ve yoğun bakım etkisi sağlıyor. İnce çizgileri, kırışıklıkları, donukluğu ve sertliği, hem fiziksel hem de görsel olarak azaltıyor. Tamamen parlak, pürüzsüz bir görünüm sağlıyor.
-isilti-veren-fondotenler-00-26-11.jpg

Clarins Teint Multi Regenerant Extra Firming
Muhteşem bir düzeltme etkisi ve anında güzellik artırıcı bir sonuç. Kırışıklık ve ince çizgileri en aza indiriyor ve cildin parlaklığını ortaya çıkarıyor. Anında mükemmel, yakından bile kusursuz, taze ve parlak bir cilt. Günden güne, yüz hatları yeniden şekillenen ve daha sıkı bir cilt yaratıyor.
-isilti-veren-fondotenler-00-26-13.jpg

Lancome Teint Renergie Lift R.A.R.E SPF 20
Yaşlanma karşıtı fondöten.Ultra toparlama, sıkılık ve ışıltı sağlıyor. Cildi ince ve sıkı bir ağ ile sarması için özel bir içerik barındırıyor. R.A.R.E aktif bileşenleri içeriyor. Diakalyte çizgi doldurucu özelliği ile homojen ve pürüzsüz bir etki bırakıyor.
-isilti-veren-fondotenler-00-26-14.jpg

Chanel Teint Innocence
Işık
yansıtıcı pigmentler eşit dağılmış ve ışıldayan bir cilt rengi sağlıyor.
SPF 12 güneş filtresi cildi güneşin zararlı ışınlarından koruyor. Ayarlanabilir örtücülük, doğal satenimsi bir görüntü veriyor. Taze, canlı ve mükemmel bir cilt…

-isilti-veren-fondotenler-00-26-15.jpg

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation
Eşsiz mikrofil teknolojisine sahip, yağsız fondöten. Cildinizdeki ışıltıyı yakalamak için birebir… Aynı zamanda müthiş kalıcı ve kapatıcı.Cilde ışıltı ve aydınlık veren fondötenler sayesinde tek bir dokunuşla muhteşem görünebilirsiniz. Üstelik bu fondötenler cilde bakım da yapıyorlar. Hepsi ‘da.Mükemmel makyajın ilk adımı: Fondöten En başarılı makyaj, içinizdeki gerçek kadını ustalıkla ortaya çıkaran tonlamalardır.

Fondöten nasıl sürülür? Makyajın temelini fondöten oluşturur. O yüzden fondötenin düzgün
ve eşit sürülmesi çok önemlidir.

Fondöten kazalarıyla başetme yolları Makyajımızın kusursuz görünmesini sağlayan fondöten hatalarını, pratik şekilde düzeltebilirsiniz.

Kusur kapatıcı makyaj serisi: Couvrance Dermo kozmetik markası Eau Thermale Avène, ciltteki kusurları örten bir makyaj serisi yarattı: Couvrance.
Işıltı veren fondötenler